Vyhladávanie

Bäckerei Schneider

Pekárenské výrobky najvyššej rakúskej kvality. Vhodné aj pre alergikou.

Už od roku 1856 sa rodina Schneider zaoberá pekárenským remeslom. Pečenie pre rodinu Schneider remeslom ostalo dodnes, kedže 90% práce je vykonávaných ručne. Už viac ako 20 rokov riadi tento inovatívny podnik Christian Schneider. Tajomstvo jeho úspechu je kvalita. Okrem použitia lokálnych surovín, neobsahujú výrobky žiadne chemické konzervačné látky, žiadne umelé farbivá alebo geneticky upravené suroviny.

Prevádzka sa už roky pravidelne prestavuje a rozširuje. V poslednej dobe sa pekárenské výrobky rozširili o produkty vhodné pre alergikou:  bezlepkové, bezvaječné, bez laktózy ako aj zbavené kvasníc. Okrem chleba, pečiva a koláčov ponúka pekáreň Schneider, napríklad aj  "urob si sám" –pekárenské zmesi. Firma posiela svoje bezlepkové pekárske výrobky aj priamo koncovým užívateľom.

Máte otázky?    

Alexander Leontiev
ecoplus International Slowakei
Fráňa Krála 35
SK-811 06 Bratislava