Vyhladávanie

SPET

SCHOBER GMBH

tradičná kvalitná výroba mäsa a udenín z plemena Blondvieh a Turopolje v BIO kvalite.

Čo si dnes  dáte? T-Bone-Steak, hovedzie z plemena Blondvieh, bravčový rezeň, panenku z plemena Turopolje alebo úžasnú šunku Babenberger? Všetky tieto špeciality a mnohé dalšie pre vás vyrába manufaktúra  „Bio Schober“.

Tu BIO nieje len slovo. Prírodný chov zvierat v blízkom okolí, šetrná porážka, kvalitné spracovanie – všetko sa deje v súlade s prírodou.

V rodinnej manufakture prebieha výroba tradičným spôsobom za tepla : Hot-Boning.  Mäso je kompletne spracované behom paŕ hodín. Tím je docielená čistá chuť a úspory nežiadúcich prídavných látok. Okrem vody a soli sú tak k výrobe používáne len korenie a bylinky v BIO kvalite.   .

Kvalitné udenárske produkty klobásy,  šunka a špek se predávajú pod značkou „Babenberger“ a sú vákuovo balené.

Máte otázky?    

Alexander Leontiev
ecoplus International Slowakei
Fráňa Krála 35
SK-811 06 Bratislava