Vyhladávanie

SPET

ISO-Stroh: obchodné zastúpenie aj na Slovensku

S podporou spoločnosti ecoplus International získala spoločnosť ISO-Stoh (fúkané izolácie) obchodné zastúpenie aj na Slovensku.

Dolno rakúska spoločnosť DPM Holzdesign GmbH vyvinula fúkanú izoláciu z pšeničnej slamy, ktorá je 100% prírodná. Izolácia je povolená a certifikovaná v stavebníctve (ETA-17-0559).

V budúcnosti bude na Slovensku ponúkať produkty ISO-Stroh spoločnosť Marand s.r.o. . Vďaka podpore Alexandra Leontieva, našla spoločnosť ISO-Stroh partnera pre SR. "S firmou Marand sme našli firmu, ktorá sa špecializuje na ekologické stavebníctvo a preto sa veľmi dobre hodí ako výhadný dovozca pre ISO-Stroh" hovorí Leontiev. 

Spolupráca je dohodnutá: s podporou ecoplus International našla spoločnosť DPM Holzdesign GmbH generálneho zástupcu na pre S. Obrázok zľava: Martin Štefanka (výkonný riaditeľ Marand s.r.o.), Leopold Kasseckert (výkonný riaditeľ DPM Holzdesign) a Alena Levková (Marand s.r.o.) Foto: ecoplus International


"Exportný trh Slovensko s geografickou blízkosťou je pre nás ideálnym a teší nás, že sme našli zástúpenie aj na Slovensku," hovorí Leopold Kasseckert, výkonný riaditeľ spoločnosti DMP Holzdesign GmbH.

Máte otázky?    

Alexander Leontiev
ecoplus International Slowakei
Fráňa Krála 35
SK-811 06 Bratislava